Over Conobra

Sinds 2004 combineer ik mijn interesses en kunde voor wat u graag wilt zien. Wat u in uw hoofd heeft, kan en wil ik dolgraag realiseren. Uw idee gaat via mijn handen van de theorie naar de praktijk. ‘You debate it? I create it!’ Van het plakken van auto’s en bestickeren van reclameborden, tot het creëren van een naambordje of gevelreclame; ik loop nergens voor weg en pak alles aan. De uitdaging is me nooit te groot of te klein, alles is voor mij even belangrijk. Zowel particulieren als bedrijven zijn hier aan het juiste (web)adres, voor welke opdracht dan ook. Dankzij mijn technische en artistieke achtergrond klaar ik de klus. Of de kunst? Hoe u het ook wilt noemen, ik heb het in de vingers en wil altijd tot de volle tevredenheid van de klant het beste resultaat leveren. Sámen, mét de klant. CONOBRA staat niet voor niets voor ‘samenwerken’.

                                                                                                                                                        JOERI VAN DONGEN